Zbrinjavanje EE otpada Ostavite komentar

Jeste li znali da električni romobili, električni bicikli i ostala mala električna vozila, kad “daju svoje” spadaju u elektronički otpad kao i svi ostali elektronički uređaji?

U sklopu mjera za zaštitu okoliša i zdravlja ljudi, sprječavanjem ili smanjivanjem štetnih učinaka od nastajanja i gospodarenja otpadnom električnom i elektroničkom opremom, Pravilnikom o gospodarenju otpadnom električnom i elektroničkom opremom (NN 42/14, 48/14 i 107/14) utvrđene su obveze zbrinjavanja otpadnih električnih i elektroničkih uređaja. 

Obavještavamo Vas da smo osigurali mogućnost besplatnog preuzimanja EE otpada na našim prodajnim mjestima. 

Ako niste u blizini naših dućana, u Republici Hrvatskoj postoji organizirani besplatni sustav zbrinjavanja EE otpada putem ovlaštenih sakupljača. Dovoljno je nazvati besplatni broj 0800 444 110 ili poslati SMS na 098 444 110 i ukoliko imate više od 30 kg EE otpada, ovlašteni sakupljač će ga preuzeti na Vašoj adresi. Na istom ćete broju dobiti sve potrebne dodatne informacije. Nalog možete dati i na web stranici www.eeotpad.com, te putem elektroničke pošte prijava@eeotpad.com

EE otpad možete i osobno odvesti u najbliže reciklažno dvorište: reciklažna dvorišta – sabirni centri

Odgovori

Vaša košarica

close