Street max 3.0 subvencije za nabavu električnih vozila

Subvencije za nabavu električnih vozila Ostavite komentarProšle godine u travnju objavljen je natječaj za subvencioniranje kupnje električnih vozila.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i ove godine najavljuje kako će raspisati javni poziv i natječaj za nabavku zelenih vozila.

Iako nema još službenih informacija, pretpostavlja se da će uvjeti i iznosi biti slični kao i prošle godine.

Kupci će trebati pripremiti dokumentaciju koja se sastoji od prijavnog obrasca, kopije osobne i ponude vozila s tehničkim karakteristikama prije početka natječaja, kako bi pravovremeno mogli reagirati kada se natječaj otvori.

Prošle godine je Fond sufinancirao kupovinu električnih vozila s najviše do 40% iznosa vozila odnosno:

80.000 kuna – za električne automobile
40.000 kuna – za plug-in hibride do 50 g /km CO2
20.000 kuna – za električne mopede na dva i tri kotača, motocikle i četverocikle
5000 kuna – za električne bicikle

Hoće li ove godine subvencionirati kupovinu električnih romobila još nije poznato. Navodno postoji mogućnost, no još je na razmatranju.

Svih prethodnih godina za svoje kupce izrađivali smo kompletnu dokumentaciju koja je potrebna za prijavu na natječaj i ostvarivanje subvencija, a na kupcima je bilo samo u roku dostaviti dokumentaciju i čekati pozitivan odgovor od fonda. Radi brze reakcije i ispravno pripremljene dokumentacije, na veliko zadovoljstvo nas i naših kupaca većini njih odobreno je sufinanciranje.

Ukoliko želite pravovremeno biti informirani, i iskoristiti ovu odličnu priliku ostavite nam niže Vaše podatke kako bi vas naši djelatnici mogli na vrijeme obavijestiti o otvaranju natječaja i pomoći vam kod prijave.
    Odgovori

    Vaša košarica

    close