Električni bicikl/e-bicikl/e-bike

Električni bicikli su definirani Zakonom o sigurnosti prometa na cestama kao vozilo koje ima najmanje dva kotača i koje se pokreće isključivo snagom vozača ili koje je opremljeno pedalama i pomoćnim (električnim) motorom čija najveća trajna snaga nije veća od 0,25 kW i koja se progresivno smanjuje do nule kad brzina dostigne 25 km/h, ili prije, ako vozač prestane pokretati pedale.

Bez registracije

Električni bicikl nije potrebno registrirati niti je za njega potrebna prometna dozvola. Isto vrijedi i za električni romobil. Za električni bicikl vrijede ista pravila kao i za obični – vožnja po označenim trakama ako postoje, kaciga na glavi i oprez u prometu.

Idealno prijevozno sredstvo

Električni bicikl idealno je prijevozno sredstvo za gradske gužve ili za ljetovanje, a uz to je i potpuno ekološki proizvod.

Rekreacija

Električni bicikli iz našeg asortimana zadovoljavaju aspekt rekreacije. Električni motor koji pokreće bicikl ne stvara otpor u vožnji, pa možete bezbrižno pedalirati.

Neki od modela električnih bicikala imaju i svoj prijenos (tzv. brzine) koje olakšavaju pedaliranje pogotovo pri većim brzinama i usponima.

Servis

Električni bicikl kupljen kod nas ima osiguran servis. To se odnosi i na nabavljanje rezervnih djelova, dodataka, novih baterija, punjača, kada i AKO bude potrebno.

Prikazuje se svih 29 rezultata

Vaša košarica

close