O nama

CityCoco Hrvatska – Najveći izbor lakih električnih vozila

 

Dobrodošli u CityCoco, trgovinu koja je osnovana 2015. godine, mjesto za ljubitelje električnih romobila, skutera i motocikala! Strastveni smo u pružanju rješenja zelene mobilnosti i ispunjavanju potreba naših kupaca. Nudimo širok izbor električnih skutera i električnih romobila, savršenih za kretanje gradom na ekonomičniji i ekološki prihvatljiviji način. U našoj širokoj ponudi rezervnih dijelova, vaš električni ljubimac biti će u vrhunskom stanju.

Električni romobili i električni mopedi pružaju čist i učinkovit način putovanja, a istovremeno smanjuju zagađenje i buku. Dizajnirani da budu pristupačni, tako da svatko može doživjeti užitak zelene mobilnosti!

Uzbuđeni smo što smo dio rastućeg pokreta zelene mobilnosti i veselimo se što ćemo vam pomoći pronaći savršenu vožnju za vaše potrebe. Zašto ne biste već danas provjerili našu ponudu i krenuli na svoje putovanje prema ekološki prihvatljivom prijevozu? Bilo da tražite ležeran način kretanja po gradu ili novi zabavan način istraživanja, CityCoco ima savršeno rješenje za vas. Doživite radost zelene mobilnosti uz CityCoco već danas!

 

 

Servis električnih vozila

Od samoga početka osigurali smo servis za sva naša električna vozila u Velikoj Gorici . Servis električnih vozila: Sisačka 16, Velika Gorica

Za cjelokupni asortiman električnih vozila iz naše ponude imamo osigurane rezervne dijelove i opremu. 

 

Dostava električnih vozila

Isporuke vršimo po gotovo cijeloj Hrvatskoj i otocima.

Cestovno legalna vozila

Sva naša električna vozila za koje postoji potreba registracije imaju hologaciju koja je uključena u cijenu, što znači da su cestovno legalna i spremna za registraciju.

Vaša košarica

close