Subvencije

Program sufinanciranja električnih vozila od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Proteklih godina Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost subvencionirao je nabavku električnih vozila sa 40% plaćenog iznosa. Isti trend nastavlja se i u 2022. godini!

Poticaji za kupovinu električnih vozila počinju 27.06.2022. Tjedan dana prije biti će objavljen Javni poziv u kojemu će biti potvrđeni svi detalji natječaja.

U nastavku se nalazi ponuda naših vozila na koja možete ostvariti subvenciju, a niže na stranici kratke upute kako se vrlo jednostavno možete prijaviti za ostvarenje subvencija.

Električni mopedi (L1e-B kategorija – vozačka “B” kategorije)

Električni motocikli (L3e-A1 kategorija – vozačka dozvola “A” kategorije

Električni mopedi na tri kotača (L2 kategorija – vozačka “B” kategorije)

Ukupan iznos sredstava za pravne i fizičke osobe je povećan na gotovo 103,3 milijuna kuna.

Za vozila iz naše ponude (L1-L7– mopedi, motocikli s dva, tri ili četiri kotača) omogućeno je do 20.000,00kn ili do 40% vrijednosti vozila.

Građani će sufinanciranje moći ostvariti za jedno novo vozilo, dok će tvrtke moći kupiti i više njih, ali će im maksimalno biti dostupno do 400.000 kuna bespovratnih sredstava.

I jedni i drugi kupljena vozila morati će zadržati u vlasništvu dvije godine.

KATEGORIJE VOZILA KOJA SE SUFINANCIRAJU I MAKISMALNI IZNOSI SUFINANCIRANJA

Što to znači za vas kao kupca električnog vozila?

Ovaj put sve za vas radi trgovac. Na vama je da se javite trgovcu, odaberete model vozila koji vas zanima, dogovorite sve detalje i cijenu, a prijavu za vas odrađuje djelatnik prodajnog mjesta. Onog trena kad se vaša prijava pošalje i kad uplatite akontaciju (maksimalno 4800 kn), za vas su osigurana poticajna sredstva. Nakon kupnje i registracije vozila, u roku od mjesec dana iznos poticajnih sredstava bit će uplaćen direktno na vaš račun.

Stoga ne razmišljajte dugo neko krenite u potragu za vozilom koje želite!

Svih prethodnih godina za svoje kupce izrađivali smo kompletnu dokumentaciju koja je potrebna za prijavu na natječaj i ostvarivanje subvencija, a na kupcima je bilo samo u roku dostaviti dokumentaciju i čekati pozitivan odgovor od fonda. Radi brze reakcije i ispravno pripremljene dokumentacije, na veliko zadovoljstvo nas i naših kupaca većini njih odobreno je sufinanciranje.

Ove godine stvari su još jednostavnije, a mi još spremniji!

Ukoliko ste zainteresirani za kupovinu nekog od naših vozila, ispunite kontakt obrazac u nastavku kako bi nam ostavili sve svoje podatke potrebne za prijavu na natječaj. Mi ćemo vam se povratno javiti i odraditi kompletan proces umjesto vas.

Ako ste zainteresirani za neko vozilo iz NAŠE ponude i želite se prijaviti za sufinanciranje Fonda, te iskoristiti ovu odličnu priliku ostavite nam niže Vaše podatke kako bi van naši djelatnici mogli na vrijeme izraditi potrebnu dokumentaciju i obaviti prijavu u vaše ime.

NAPOMENA: Električni romobili i bicikli, nažalost, ne ulaze u program za sufinanciranje Fonda!

Prijave za 2022. godinu su zatvorene!

Vaša košarica

close