CityCoco subvencije električnih vozila

Kreću subvencije nabave električnih vozila za pravne osobe!

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će 22. svibnja 2019. godine u Narodnim novinama objaviti Javni poziv za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila pravnim osobama. 
Subvencije za kupovinu električnih vozila dodjeljivat će  do 40% bespovratnih sredstava odnosno maksimalno do 400.000 kuna po korisniku, za kupnju jednog ili više vozila, koje u trenutku unosa, uvoza ili prodaje u Republici Hrvatskoj ili ranije, nisu bila registrirana, odnosno u slučaju električnog bicikla, nisu ranije bila korištena.   

Iskoristite subvencije za električna vozila – zatražite ponudu!

Zašto CityCoco Hrvatska? 

 • veliki izbor električnih vozila
 • ORIGINALNI PROIZVODI – Naša vozila posjeduju sve potrebne certifikate za sigurnu i legalnu vožnju u svim zemljama EU
 • GARANCIJA – 12 mjeseci
 • VRHUNSKA USLUGA – Vozite bez stresa jer imamo osiguran servis i dostupne rezervne dijelove za vrijeme i nakon jamstvenog roka
 • BRZA ISPORUKA – isporučujemo dostavnim službama prema svim zemljama EU kroz 1-3 radna dana

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

 • ispunite prijavni obrazac iz privitka (samo podaci o Vašoj tvrtki/obrtu)
 • pošaljite na našu e-mail adresu  info@l-trade.hr
 • napišite nam za koje modele i količinu želite da Vam napravimo ponudu
 • mi ćemo ispuniti Vaš obrazac do kraja, dostaviti Vam ga skupa s ponudom i potrebnim cetrtifikatima za Vašu prijavu fondu

ELEKTRIČNI SKUTERI

ELEKTRIČNI BICIKLI

E-DOSTAVNA / TERETNA TROKOLICA

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Sredstva Fonda sukladno ovom Javnom pozivu dodjeljuju se putem pomoći, subvencija ili donacija i to za JLP(R)S, tijela državne uprave i ostale proračunske i izvanproračunske korisnike, trgovačka društva i fizičke osobe – obrtnike i slobodna zanimanja te neprofitne organizacije (izuzev udruga i zadruga).

KADA SE ŠALJU PRIJAVE?

Zaprimanje zahtjeva za sufinanciranje, kao i slanje poštom započinje dana 22. svibnja 2019. godine od 09:00 sati (zahtjevi koji dođu prije navedenog roka neće se razmatrati i nisu predmet obrade), a završava istekom kalendarske godine 31. prosinca 2019. godine, odnosno dostavom posljednjeg zahtjeva kojim su iskorištena predviđena sredstva.  

Sve detaljne službene informacije možete pronaći u privitku ovog e-maila i na web stranicama fonda http://www.fzoeu.hr/hr/obavijesti/najava_22_052019_javni_poziv_za_sufinanciranje_kupnje_energetski_ucinkovitih_vozila_pravnim_osobama/?fbclid=IwAR2lO5qx_9gSYir2ns_-lQp2tY-m7vk8prVIHNkThBbIAoXGmeRsmNwt8mM

PREDNOSTI ELEKTRIČNIH VOZILA

 • Električna vozila štede novac– to se ponajviše odnosi na uštede prilikom potrošnje energije, ali i na održavanje vozila koje je jeftinije i lakše u odnosu na vozila s motorima s unutarnjim izgaranjem.
 • Osim smanjenja troškova, električna vozila imaju vrlo važnu ulogu u smanjenju emisije CO2, ali i razine buke u gradovima.
 • Jednostavno punjenje! Sva električna vozila iz CityCoco asortimana se jednostavno i praktično pune na 220V utičnicama. Večina vozila ima i dodatnu prednost – izmjenjivu bateriju, koja se po potrebi može puniti u sklopu vozila ili mimo njega.
 • Električna vozila privlače klijente. Pokazuju ekološku osvještenost firme i osim same uštede, donose poboljšanje poslovanja.

Odgovori

Vaša košarica

close