Haloween vožnja po Zagrebu Ostavite komentar

Grupa zaljubljenika u električne romobile iz Zagreba, poznata pod nazivom NON Riders odlučila je dobro se zabaviti i provesti ovu subotnju večer vozeći se romobilima po gradu. Međutim, ovo nije bila obična vožnja! Kako bi sve bilo još zabavnije i atraktivnije opremili su se super-simpatičnim svjetlećim maskama s kojima su definitivno privukli pozornost svih prolaznika.

Osim samo zabave, ova vožnja organizirana je i radi podizanja svijesti građana o prednostima korištenja električnih romobila. Osim što su zabavni, vrlo su praktični, ekonomični i korisni, ne zagađuju, i ne stvaraju buku. Idealno su alternativno prijevozno sredstvo za odlazak na posao i obavljanje svih ostalih obaveza na manjih udaljenostima, kao i za zabavu i razonodu.

Druga ideja koja se ovim činom htjela istaknuti je činjenica da je romobil idealno alternativno prijevozno sredstvo za vrijeme trajanja pandemije korona virusa. Umjesto korištenja javnog prijevoza i ostvarivanja nepotrebnih kontakata s velikim brojem ljudi i potencijalnim širenjem zaraze, može se koristiti električni romobil i smanjiti mogućnost zaraze.

Svakako podržavamo ovakve akcije i jedva čekamo neku novu avanturu NON Ridersa!

Odgovori

Vaša košarica

close