Egoni – Novi brend električnih romobila na CityCoco.hr Ostavite komentar

CityCoco.hr, vaš pouzdani partner u svijetu električnih vozila, donosi vam novi brend visokokvalitetnih električnih romobila – Egoni. Ovaj brend poznat je po svojem inovativnom dizajnu i vrhunskim specifikacijama, a njegovi električni romobili su među najboljima na tržištu.

Egoni električni romobili dostupni su u više modela, od ulaznog i najpovoljnijeg modela S15 pa sve do vrhunskog modela S44. Model S15 pruža odlične performanse i funkcionalnost po pristupačnoj cijeni, dok model S44 nudi najbolje specifikacije, brzinu, udobnost i doseg u svom rangu. Model S44 opremljen je sa 2x800W motorima i može doseći brzinu do 45 km/h, a također ima impresivan doseg od preko 60 km.

Osim toga, postoji i model S19 s snažnim motorom od 500W i izdržljivom baterijom koja omogućuje doseg do 45 km. Svi modeli izrađeni su od kvalitetnih materijala, sklopivi i praktično dizajnirani te su jednostavni za upravljanje i održavanje.

Kupnjom Egoni električnog romobila na CityCoco.hr, dobivate ne samo vrhunski proizvod, već i punu servisnu podršku i pristup širokom izboru opreme, dijelova i dodataka za sve vrste električnih romobila. Svi Egoni modeli su trenutno na popustu za ograničeno vrijeme, što čini ovu ponudu još atraktivnijom.

Posjetite kategoriju električnih romobila Egoni na CityCoco.hr i izaberite svoj novi električni romobil. Uživajte u brzini, udobnosti i funkcionalnosti koju pruža Egoni električni romobil.

Vaš CityCoco tim

Odgovori

Vaša košarica

close

Warning: Trying to access array offset on null in /home/pametna1/citycoco.hr/wp-content/themes/electro-child/functions.php on line 480

Warning: Trying to access array offset on null in /home/pametna1/citycoco.hr/wp-content/themes/electro-child/functions.php on line 480