ECO Speed 10X električni romobil 2x1000W

Dostupnost:

Nema na zalihi


 

SPECIFIKACIJE
Baterija: 18 Ah 52V
Snaga motora: 2 x 1000 W (maks. 3600 W)
Ubrzati: do 60 km/h (ograničeno na 25 km/h)
Dohvatiti: do 60 km*
Prijenosni kapacitet: do 130 kg
Bicikli: 10” pneumatski kotači sa cijevima
Suspenzija: Prednji i stražnji ovjes
Kočnice: Visokokvalitetne hidraulične kočnice + elektronske kočnice
Vidljivost: 2 LED svjetla sprijeda i dva bijela i crvena stop svjetla straga, bočni katadiopteri
Težina: 36 kg

* Domet koji proizvođač navodi je testiran na brzini od 25 Km/h s vozačem od 75 Kg i idealnim vremenskim i terenskim uvjetima.

ECO Speed 10X električni romobil

Električni romobil ECO Speed 10X pripada klasi ekstremnih skutera. Svaki pojedini dio romobila svjedoči o njegovoj ekstremnosti. Od dva snažna motora od 1000 W na svakom kotaču, dva izuzetna amortizera, dva disk kočiona sustava s hidrauličnim kočnicama, do velike baterije koja skuteru daje domet do 60 km (u idealnim uvjetima).
Vožnja ovim ekstremnim skuterom je s jedne strane nevjerojatno adrenalinsko iskustvo, as druge, kada ga želite ukrotiti, ispada kao iznimno udobna vožnja, prikladna za svakodnevnu upotrebu. Kad ga jednom vidite prvi put, nećete ga lako zaboraviti. Kada ga vozite prvi put, nikada ga nećete zaboraviti.
Kvalitetna izrada daje skuteru dug vijek trajanja, a vozaču pouzdano vozilo za svaki dan i za svaki teren (cesta, pijesak, makadam, trava itd.).

ECO Speed 10X snažan je električni romobil s izuzetno snažnim motorom u svakom kotaču i izdržljivom baterijom. S  hidrauličkim kočnicama, pametnom baterijom, bravom s ključem i prikazom voltaže  i ekstremnim ovjesom, posebno je prilagođen najzahtjevnijim vozačima električnih romobila i poput jednog je od najboljih električnih romobila u svojoj klasi (52V)

ECO Speed 10X opremljen je motorom od 1000 W u svakom kotaču (maksimalna snaga je čak 3200W), pametnom baterijom od 52 V 18Ah, , izuzetno kompaktnim aluminijskim okvirom, hidrauličkim kočnicama od 140 mm, gumama veličine 10 inča i iznimnim prednjim i stražnjim ovjesom.

Izvrstan je romobil za veće udaljenosti i prevladavanje padina do 45 °, jer ga pokreću dva motora. Terenska vožnja ili terenska vožnja također će vam uzrokovati probleme jer vam ECO Speed 10X nudi vrhunsko, udobno i sigurno iskustvo vožnje čak i na neravnom terenu.

ECO Speed 10X nije vaš tipični električni romobil, koji ćete svakodnevno vidjeti na ulici, jer je snažniji od većine drugih romobila na tržištu. Dizajniran je prvenstveno za zahtjevnije korisnike.

Njegov ekstremitet već govore gore navedene specifikacije i stoga su klasificirani kao klasa ekstremnih električnih romobila. Korisniku nudi prvoklasno iskustvo vožnje, udobnost i mogućnost prevladavanja svakog terena (ceste, pijeska, trave i još mnogo toga). Izdržljiv je i snažan, a ima domet do maksimalnih 60 km*.

Uz dvostruki ovjes i hidraulične kočnice, pobrinite se da možete uživati u vožnji čak i na neravnim površinama. Osvijetljen je LED trakama za noćno osvjetljenje, ima prednje prednje svjetlo i stražnja svjetla kočnice.

Brzina romobila ograničena je na 25 km / h, na Vaš zahtjev ista se može ukloniti.

Na upravljačkom zaslonu možete birati između ECO i TURBO ubrzanja uz 3 razine vožnje i jednog ili dva motora. U slučaju vožnje isključivo izvan prometa, ECO Speed 10X može razviti brzine do 60 km / h. Za ovu vrstu zaključavanja brzine obratite se ovlaštenom servisnom centru koji će vas također obavijestiti o sigurnoj vožnji e-romobilom.

ECO Speed 10X izvrstan je izbor za sve ljubitelje električnih romobila ili za one koji žele izuzetno kvalitetan električni romobil za svakodnevni život.

To nije vaš prosječni ulični romobil, to je ekstremni električni romobil. Vožnja takvog romobila, s jedne strane, je adrenalinsko iskustvo, a s druge strane izuzetno praktična svakodnevna upotreba. Takav romobil u određenoj mjeri može zamijeniti i vašim glavnim prijevoznim sredstvom (automobil, bicikl…) jer korisniku omogućuje brzu, sigurnu i udobnu vožnju do željenog odredišta na gotovo svakom terenu (trava, pijesak…). Ukratko, ECO Speed 10X prikladan je za vas ako ste netko tko od vašeg električnog romobila ne očekuje ništa manje od izvrsnosti.

SKU: ECOS10X Kategorije: ,
Težina 39 kg
Napon baterije

52 V

Domet

40-60 km

Snaga motora

2000W

Maksimalna brzina

65 km/h

Nosivost

150 kg

Na temelju 0 ocjena

0.0 prosječna
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti komentar “ECO Speed 10X električni romobil 2x1000W”

Još nema recenzija.

Vaša košarica

close