VS2 električno vozilo za starije i slabije pokretne

CityCoco
Dostupnost:

Nema na zalihi


 

Nominalna snaga motora: 250 W
Maksimalni domet: 35 Km *
Maksimalna brzina: 6-7,8 Km / h
Maksimalni kut uspona: 15°
Masa vozila: 60 Kg
Nosivost vozila: 120 kg
Baterija: 24 V 20 Ah
Dimenzije: 1130 / 500 / 850 mm
Tip baterije: V.R.L.A Gel
Vrijeme punjenja: 6 – 8 sati
Gume: prednji 8″ , stražnji 9″, pune gume
Boja: srebrna

1.126,82 

Dostava se obračunava u košarici

VS2 ELEKTRIČNO VOZILO ZA STARIJE I SLABIJE POKRETNE

VS2 električno vozilo za starije i slabije pokretne osobe na četiri kotača posebno dizajnirano za osobe s problemima mobilnosti.
Predstavljaju pravu revoluciju u području električnih vozila pokušavajući držati korak s najrazličitijim vremenima i potrebama.

VS2 električno vozilo pogodno je za sve koji imaju problema s kretanjem povezane s raznim bolestima koji mogu utjecati na mišiće ili zglobove ili biti respiratorne prirode.
Mogu se koristiti u privatnim prostorima, ali i na ulicama i pješačkim zonama kao što su javni trgovi i vrtovi. Električna vozila nemaju negativnih utjecaja na okoliš.
Električno vozilo VS2 predstavljaju valjanu alternativu klasičnim električnim invalidskim kolica za osobe s invaliditetom i starije osobe.
Za upravljanjem VS2 električnim skuterom nije potrebna vozačka dozvola niti  ne zahtijevaju posebne vozačke vještine.  Vrlo su jednostavni za upotrebu.

ZNAČAJKE VS2 ELEKTRIČNOG VOZILA ZA STARIJE I SLABIJE POKRETNE OSOBE

VS2 električno vozilo može se  lako rastaviti i prevoziti automobilom.
U novije vrijeme ova vrsta vozila se preferira nad klasičnim invalidskim kolicima jer smanjuju osjećaj bolesti koji ponekad smanjuje želju za napuštanjem kuće.

VS2 električno vozilo za starije i slabije pokretne osobe estetski je lijepog i jednostavnog dizajna.
Upravljanje je iznimno lagano, pomoću dvije ručice – naprijed i nazad.

Iz dodatnih sigurnosnih razloga na stražnjem djelu vozila nalazi se ručica s dvije pozicije. Kada je na oznaci “zaključano”, tada se vozilo kreće snagom motora. Opremljen je automatskom kočnicom.
Kada se vozilo ne kreće, ono se automatski zakoči, što znači da se neće početi kretati na uzbrdici/nizbrdici niti ga je moguće ručno gurati.

Kada se stavi na “otključano” onda je moguće fizički gurati i upravljati ručno vozilom, npr kod transporta u automobil i slično.

PLOČA S INSTRUMENTIMA

Ploča s instrumentima sastoji se od raznih detalja kao što su:

  • brava
  • truba, prekidač za svijetlo
  • prekidač za paljenje sva četiri pokazivača smjera
  • indikator s razinom napunjenosti baterije
  • indikatorom za pokazivače smjera
  • gumb za podešavanje brzine

PRIJEVOZ / TRASNPORT VS2 ELEKTRIČNOG VOZILA

Za ovaj model postoje mnoge prednosti, uključujući praktičnost prijevoza i jednostavna vožnja što ga čini upotrebljivim u zatvorenom i na otvorenom okruženju, uključujući trgovine i supermarkete, mjesta na kojima su obično ograničeni prostori, a osobito oni manevarski.

Radi jednostavijeg transporta i manjih dimenzija, pojedini dijelovi poput: sjedala, baterije i košare se mogu odvojiti od vozila, te se upravljački dio u potpunosti može preklopiti.

USPON

Još jedna prednost je njegova snaga: usprkos maloj veličini VS2 električno vozilo za starije i slabije pokretne je u stanju prevladati uspone, kao što su rampe za prilaz slabije pokretnim osobama i invalidima.
Maximalni kut uspona je 15° .

DOMET / BATERIJA

VS2električno vozilo za starije i slabije pokretne osobe ima domet do 35km*.
Sjajne izvedbe u svim uvjetima, zahvaljujući većim dimenzijama u odnosu na prethodne modele i zahvaljujući još snažnijem motoru, ojačanoj šasiji i baterijom od 20Ah.
Velika prednost baterije je što se lako vadi iz vozila.
Moguće ju je puniti na vozilu ili izvan njega, u svom domu. Što uvelike olakšava sam proces punjenja.

NOSIVOST

U odnosu na dosadašnje modele, njegova nosivost je mnogo veća, dostiže do 120 kg i posebno je dizajniran uglavnom za vanjsku uporabu.

SIGURNOST

VS2 električno vozilo za starije i slabije pokretne odlikuje se velikom kvalitetom, kao i velikom pažnjom tvrtke na detalje, kao što su ergonomija sjedala vozila, funkcionalnost i sigurnost,  dizajnirani su kako bi osigurali maksimalnu kvalitetu. stabilnost i sigurnost zahvaljujući 4 standardna kotača, te dva dodatna kotača koji pružaju zaštitu od prevrtanja.

Svi elementi, počevši od kontrola, osmišljeni su tako da budu intuitivni, jednostavni za uporabu i udobni: na primjer, ručice NO STRESS su dizajnirane tako da ne osjećaju zamor i drže ruke u prirodnom položaju tijekom vožnje.

Garancija 12 mjeseci.
Veći izbor vozila za starije i slabije pokretne pogledajte ovdje.

 

*krajnji domet ovisi o više faktora: težini vozača, načinu vožnje, nagibu, temperaturi…
Maksimalni domet deklariran je u idealnim uvjetima jednolične vožnje sa vozačem od 70 kg, na ravnoj glatkoj površini pri temperaturi od 25 stupnjeva.

Težina 160 kg
Dimenzije 220 × 80 × 110 cm
Proizvođač

CityCoco

Model

VS2

Snaga motora

250W

Napon baterije

24V

Boja

Crvena, Srebrna

Na temelju 0 ocjena

0.0 prosječna
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti komentar “VS2 električno vozilo za starije i slabije pokretne”

Još nema recenzija.

Vaša košarica

close