Teverun Blade Mini električni romobil 1x800W, 15,6Ah


 

Maksimalna brzina 55 km/h*
Veličina kotača 9″ (22,9 cm) 9×3-6
Nazivna snaga motora/motora 1x800W
Kapacitet baterije 15,6 Ah
Napon baterije 48 V
Tip baterije Li-ion
Maksimalni domet 50 km**
Tehnologija kočnica mehaničke disk kočnice
Vrijeme punjenja 9h
Maksimalna težina (opterećenje) 120 kg
Težina 28,2 kg
Mjerenje kotača 1180 x 650 x 1250 mm
Mjere paketa 1290 x 290 x 665 mm

*maksimalna brzina ovisi o stanju napunjenosti baterije, tlaku u guma, težini vozača
** *ovaj podatak je objavljen na službenim stranicama proizvođača i postignut je u savršenim uvjetima koje je teško ponovno stvoriti u svakodnevnoj vožnji. Maksimalni domet romobila ovisi o načinu vožnje, težini vozača, temperaturi zraka i tlak, podlozi, nagibu, tlaku u gumama.

1.149,00 

Dostava se obračunava u košarici

Električni romobil TEVERUN BLADE MINI 

Teverun Blade Mini električni romobil
Motor: 1 x 800W
Baterija: 15,6 Ah
Punjač: 2A
Kočnice: Mehaničke disk

S električnim romobilom Teverun Blade Mini pratili smo najnovije trendove u svijetu e-romobila.

Zbog velike stajaće površine dizajnirane s podignutim produženim stražnjim dijelom, romobil je anatomski prilagođeniji dužim i dinamičnijim vožnjama. Veliki dvostruki ovjes čini takve staze lakima za svladavanje, čak i preko neravnina.

Domet električnog romobila s 48V 15,6Ah baterijom (748Wh) testirali smo sami u timu i uz prosječnu vožnju dosegli do 50km s jednim punjenjem. Punjenje baterije od 0 – 100% traje između 8 i 10 sati.
Ako trebate brže napuniti svoj električni romobil, dostupan je brzi punjač koji će prepoloviti vrijeme punjenja.

Za sigurniju vožnju u prometu, Blade Mini opremljen je pokazivačima smjera, prednjim svjetlima i bočnim LED trakama. Prekidači su praktično nadohvat palca na lijevom joysticku.

Električni romobil Blade Mini ima disk kočnice na oba kotača, što vam daje osjetljiviji kočioni sustav, a time i veću kontrolu pri kočenju.

Budući da ćete ga morati čuvati u stanu ili na poslu ili više nećete htjeti zamisliti odmor bez Blade Mini romobila pa ćete ga htjeti ukrcati u prtljažnik automobila. Radi toga važno je kako se sklapa.
Ima vrlo čvrst i jednostavan sustav za preklapanje stupa upravljača, jer ga možete sklopiti za 3 sekunde.

 

 

Električni romobil TEVERUN BLADE MINI 

Na temelju dugogodišnjeg iskustva u području električnih vozila, posebno popularni modeli TEVERUN BLADE MINI proizvode se po posebnoj narudžbi CityCoco team-a

U našoj trgovini imamo posebno široku ponudu rezervnih dijelova i pribora te uslugu popravka! Električni romobili TEVERUN BLADE MINI pravi su kraljevi grada pa će putovanja gradom biti iznimno brza i ugodna. Lagan, snažan, udoban, s najviše opreme, i što je najvažnije – kvalitetan – TEVERUN BLADE MINI zadovoljit će sve vaše potrebe na putovanju. Ovi modeli razvijeni su korištenjem najnovijih i najnaprednijih tehnologija i u potpunosti su spremni za novu eru električnih romobila.

 

CityCoco Hrvatska (L-trade d.o.o.) – službeni je zastupnik električnih romobila TEVERUN (MINIMOTORS) za RH.

Električni romobil TEVERUN BLADE MINI s velikim pneumatskim kotačima od 9 inča , snažnim motorom, prednjim i stražnjim amortizerima. Ugrađeni amortizeri visoke klase osigurat će stabilnost pri vožnji po neravnim površinama i preko prepreka. Tako ćete se osjećati ugodno i meko tijekom vožnje po raznim površinama.

Pokušali smo ugraditi veću bateriju od originalnog tvorničkog modela u svaku verziju Blade Mini romobila. 

Ovi električni romobili su izuzetni i po svojoj snazi ​​i praktičnosti – imaju čak 800W pouzdan motor i 48V sustav, dok obični urbani električni skuteri obično imaju 36V sustav i prilično slabe 350W motore, tako da TEVERUN BLADE MINI – ubrzava brže, ima bolju vuču čak i kod većeg opterećenja ili pri vožnji uzbrdo.

Ovi romobili proizvedeni su i razvijeni prema našoj posebnoj narudžbi i s ekskluzivnom opremom, tako da jamčimo posebno pouzdanu i godinama testiranu elektroniku.

Svaki kupac će moći odabrati verziju koja mu odgovara, ovisno o svojoj snazi ​​i udaljenosti vožnje: TEVERUN BLADE MINI 15.6Ah – s baterijom od 15.6Ah prevalit će do 40 km, a motorom maksimalne snage od 1365W (800W nominalno) pomoći će postići brzinu do 45 km/h. TEVERUN BLADE MINI PRO 18.2Ah – s baterijom od 18.2Ah prevalit će do 50 km, a čak 2 motora maksimalne snage 2x1365W (2x800W nominalno) pomoći će vam da postignete brzinu do 55 km/h. TEVERUN BLADE MINI PRO 23.4Ah – s baterijom od 23.4Ah prevalit će do 70 km, a čak 2 motora maksimalne snage 2x1365W (2x800W nominalno) pomoći će vam da postignete brzinu do 55 km/h.

Električni romobil koji naprosto ruši konkurente u svojoj kategoriji – TEVERUN BLADE MINI

Ovo je ponos CityCoco tima. S dugogodišnjim iskustvom i tisućama prodanih romobila znamo što treba i najzahtjevnijim kupcima. Vjerujte da nikada niste vidjeli takvu vrijednost za novac.

Jednostavan za transport, lako sklopiv

Dimenzije sklopljenog romobila: dužina – 118 cm, širina – 65 cm, visina – 60 

Romobil ima vrlo snažan, unaprijeđen i patentiran mehanizam za sklapanje u tri točke. Tvornica Teverun provela je mnogo vremena analizirajući i testirajući najbolje sklopive mehanizme dok konačno nisu pronašli onaj koji zadovoljava najviše standarde. Mehanizam za preklapanje povezan je s tri točke: fiksna igla + poluga za pričvršćivanje sa sigurnosnim gumbom + sigurnosna igla.

Sam električni romobil TEVERUN BLADE MINI težak je samo 25 kg a pri transportu će vam pomoći i kuka na volanu koja se zakači za stražnji oslonac za noge – tako da će ovaj električni romobil biti vrlo zgodan za podizanje.

Želimo da naši kupci imaju vrlo ugodnu i stabilnu vožnju na romobilu. Romobil ima volan koji se ne sklapa, što će pružiti osjećaj stabilnosti i sigurnosti tijekom vožnje, te neće skliznuti tijekom vremena.

Puno snage po vrlo atraktivnoj cijeni

Pripremite se za let i pobijedite vjetar! Električni romobil TEVERUN BLADE MINI ima snažan motor od 800 W i može postići brzinu do 45 km/h.

Romobil je dizajniran da izdrži opterećenje od 120 kg, pa će i teži vozači moći uživati ​​u njegovim prednostima. Zahvaljujući snažnom motoru i 48V sustavu, ovaj će mališan savršeno svladati razne staze i s većim opterećenjem. Ovaj mališan savršen je za vozače svih građa.

Izuzetno kvalitetan kontroler od 25A tvrtke TEVERUN pomaže u kontroli brzine i ubrzanja. Kontroleri koji se koriste u TEVERUN skuterima su sinusoidni – to znači da će ubrzanje skutera biti iznimno ugodno. Nježnost ili intenzitet ubrzanja možete prilagoditi sami – prema svom ukusu. Moći ćete kontrolirati kontrole i njihove najsofisticiranije parametre preko izuzetno svijetlog i vidljivog tijekom zaslona MINIMOTORS EY3. Ljubitelji električnih romobila diljem svijeta procijenili su da je ovaj zaslon mjerilo koje bi svi proizvođači trebali slijediti – možete vidjeti informacije prikazane na ovom zaslonu čak i pri najjačem dnevnom svjetlu.

Ekstra velika baterija

Električni romobil TEVERUN BLADE MINI ima radni napon od 48V i bateriju kapaciteta 15,6Ah (748,8Wh) izrađenu od 18650 litij-ionskih ćelija visoke klase. S ovom baterijom možete prijeći do 40 km. Romobile s ovim baterijama tvornica Teverun ( i partneri) proizvode već šest godina i mogu se pohvaliti da su u tako dugom vremenskom razdoblju imali samo 0,032% postotka kvarova baterija u jamstvu. Ovo je zaista izvrstan rezultat, s obzirom da je jedan od najčešćih kvarova električnih romobila na tržištu vezan uz nekvalitetne baterije. Podrazumijeva se da baterija zahtijeva određeno održavanje – informacije o održavanju baterije možete pronaći u korisničkom priručniku. 

Ovaj romobil ima jednu utičnicu za punjenje, ali postoji mogućnost kupovine 4A brzog punjača – tako ćete romobil puniti 2 puta brže. U paketu ćete pronaći standardni 2A punjač.

Velike gume, snažne kočnice – sigurna vožnja je zajamčena. Mogućnost povećanja guma.

U većini slučajeva takvi mobilni i lako transportni električni romobili imaju kotače od 8 ili 8,5 inča. Našim kupcima uvijek želimo ponuditi još bolja rješenja. TEVERUN je prilikom izrade ovog romobila odlučio koristiti posebne gume od 9 inča s unutarnjim promjerom od 6 inča . Ovo rješenje će kupcima pružiti ogromnu pogodnost jer: 

1. Tek raspakirani romobil TEVERUN BLADE MINI imat će gume od 9 inča – već veće od tržišnog standarda i njegovih konkurenata.

2. Pobrinuli smo se da se struktura romobila može lako modificirati – tako da će oni koji žele povećati gume to moći vrlo jednostavno učiniti. Zahvaljujući motoru promjera 6 inča, vozači ovog romobila će moći koristiti razne 10 inčne gume kao što su: STREET , SEMI-OFFROAD , OFF-ROAD , CST STREET . Trebate samo nekoliko dodatnih dijelova i možete koristiti veće gume.  U našoj ponudi pronaći ćete Set za nadogradnju Blade Mini romobila na 10″ kotače, a ukoliko želite, naš tim servisera će Vam i odraditi nadogradnju.

 

Ovaj električni romobil ima ugrađene mehaničke disk kočnice. Snažne kočnice za električni romobil pružaju maksimalnu učinkovitost kočenja i značajno skraćuju zaustavni put. Stalo nam je do sigurnosti naših kupaca i želimo da njihovo iskustvo vožnje našim romobilima bude što bolje.

 

Zahvaljujući naprednim kontrolama i zaslonu MINIMOTORS, moći ćete koristiti funkcije EABS i ABS. ABS funkcija spriječit će blokiranje kotača i tako vam pomoći pri kočenju u skliskim situacijama (pijesak, mokra ili prašnjava cesta).  Napominjemo da je ovo jednostvnija verzija ABS sustava koji je kontroliran elektronski – kontroler blokora i otpušta elektronsku kočnicu impulsno i na taj način sprečava blokiranje kotača. Međutim u situacijama kad snažno protisnete kočnicu moguća je potpuna blokada kotača, za razliku od ABS sustava u automobilima ili pojedinim motociklima. 

EABS funkcija – kočnica motora. S uključenim EABS-om, vaše kočnice i kočione pločice trajat će dulje, jer će motor obaviti većinu posla kočenja.

Izuzetno stabilna vožnja, konstrukcija promišljena do najsitnijih detalja 

Velike gume od 9 inča osigurat će stabilnu i ugodnu vožnju na svakoj cesti, a vožnja s gumama od 10 inča užitak vožnje učiniti će još većim.

 


Sustav amortizacije i vilica tipa C, snažni opružni amortizeri (sprijeda i straga) i stražnji oslonac za noge omogućit će vam savladavanje svih podloga – glatki asfalt, starogradske kamene ceste, makadamske ceste s rupama ili čak šumske staze.

Izuzetno čvrsti blatobrani  u stilu karbona (i prednji i stražnji) zaštitit će vas od utjecaja mokre ili blatne ceste. Uostalom, vrlo je neugodno kada su vam leđa i noge mokri nakon vožnje električnim romobilom. Uživajte u suhoj vožnji s TEVERUN BLADE MINI.

Dodatni blatobran – mjesto za identifikacijske registarske pločice. U nekim zemljama EU svaki električni romobil je potrebno na neki način registrirati ili osigurati i staviti mu identifikacijski broj. Ako takvi zahtjevi stignu i do Hrvatske, bit ćete spremni zajedno s romobilom TEVERUN BLADE MINI. Romobil ima ugrađen dodatni blatobran na koji možete pričvrstiti registarsku oznaku vozila.

Čest problem s amortizerima je ulazak prljavštine u njih. Kada prljavština dospije u amortizere, ona ih oštećuje, grebe, a nakupljena vlaga na kraju se pretvara u hrđu. Taj smo problem riješili korištenjem maske amortizera. Pokriveni amortizeri bit će dodani paketu prilikom sastavljanja ovog romobila u tvornici – tako da će sustav amortizera vašeg romobila trajati dulje i pouzdanije.

Pravo remek djelo funkcionalnosti – impresivna rasvjeta, sustav zaključavanja, mogućnost pričvršćivanja sjedala.

Vidjeti i biti viđen. Pobrinuli smo se da u električni romobil TEVERUN BLADE MINI bude ugrađen samo najbolji sustav rasvjete. Snažna prednja svjetla, prednja i stražnja svjetla karoserije, bočna LED svjetla karoserije, osvjetljenje upravljača, svjetla za zavoje i signalna lampica STOP – sve će to osigurati da budete vidljivi i primijećeni i u potpunom mraku, a vozit ćete po dobro osvijetljenoj cesti. Prekidači za svjetlo su prikladno smješteni na lijevoj strani upravljača.


TEVERUN BLADE MINI koristi mehanički sustav zaključavanja romobila. Ovo je stvarno izvrstan dodatni zaštitni mehanizam. Bez ključa za bravu – nitko neće moći pokrenuti vaš romobil.

 

Za one koji žele još udobniju vožnju, postoji mogućnost pričvršćivanja sjedala. Sjedalo podesivo po visini posebno prilagođeno tijelu romobila omogućit će vam još udobnije uživanje u dugim vožnjama. Sjedalo se prodaje odvojeno.

SPECIFIKACIJE I PREDNOSTI ROMOBILA

Motori – 1x 1365W motor snage (800W nominalne snage)

Baterija – Baterija kapaciteta 48V 15,6Ah (748,8Wh) izrađena od 18650 litij-ionskih ćelija visoke klase.

Domet vožnje – zahvaljujući velikoj bateriji, ovim romobilom možete prijeći do 40 km.

Maksimalna brzina – ovaj električni romobil postiže maksimalnu brzinu od 45 km/h.

Težina i nosivost romobila – TEVERUN BLADE MINI težak je 25 kg, a nosivost 120 kg.

Gume – pneumatske zračnice od 9 inča (22,8 cm). Gume je moguće povećati do 10 inča (25,4 cm).

Amortizeri – luksuzni tip C sustava amortizera. Amortizere ćete pronaći i sprijeda i straga. Koriste se pokriveni amortizeri koji će trajati dulje i biti otporniji na djelovanje prljavštine i prašine. 

Zaslon – izuzetno svijetli zaslon MINIMOTORS EY3 bit će vidljiv čak i pri jakom dnevnom svjetlu.

Osvjetljenje – Snažno prednje svjetlo, prednja i stražnja svjetla, bočna LED svjetla, osvjetljenje upravljača, svjetla za zavoje i signalna lampica STOP – sve će to osigurati da budete vidljivi i primijećeni iu mraku, a i sami vozite po dobro osvjetljenoj cesti.

Punjenje – 54,6 V 2 A punjač će napuniti ovaj romobil za 8 sati. Nakon kupnje 4A punjača, romobil ćete moći napuniti za 3-3,5 sata.

Praktično sklopiv – dimenzije sklopljenog romobila: duljina – 118 cm, širina – 60 cm, visina – 60 cm.

Snažan sklopivi mehanizam – Romobil ima vrlo jak, ažuriran i patentiran sklopivi mehanizam u tri točke. Mehanizam za preklapanje povezan je s tri točke: fiksna igla + poluga za pričvršćivanje sa sigurnosnim gumbom + sigurnosna igla. Iznimno čvrst i jednostavan sklopivi mehanizam osigurat će ugodnu i sigurnu vožnju bez dodatnih klackanja i škripanja.

Široki oslonac za tijelo i stražnje  noge – široki oslonac za tijelo i stražnje noge omogućit će vam praktičnu i udobnu vožnju. Bit će dovoljno mjesta za vaše noge, pa možete sigurno mijenjati pozicije tijela, tako da se nećete umoriti tijekom vožnje.

Snažni blatobrani – karbonski dizajn, izuzetno jaki blatobrani zaštitit će vas od mokrih uvjeta na cesti. Straga su ugrađena čak 2 blatobrana.

Brava za skuter – skuter koristi sustav zaključavanja lokota. Bez ključa za bravu – nitko neće moći upaliti vaš skuter .

Zašto odabrati romobile marke TEVERUN?

 1.  Zašto Teverun? Električni romobili TEVERUN zajednička su kreacija dviju najnaprednijih tvornica romobila na svijetu. EON MOTORS (BLADE) i MINIMOTORS (DUALTRON) udružili su snage kako bi stvorili nešto što će podići tržište električnih romobila na nove razine uz zadržavanje prihvatljive cijene romobila.
 2.  Službeni dobavljač i predstavnik upravo ovdje u Hrvatskoj je CityCoco Hrvatska (L-Trade d.o.o. Kroz dugogodišnju suradnju sa EON MOTORS tvornicom i sami smo uvelike pridonijeli razvoju TEVERUN romobila. Stvorili smo najprikladnije pakete u kojima naši kupci mogu uživati. Proveli smo mnoge testove, provjere, dizajn i konstrukcijske odluke, proveli mnogo sati na ovim romobilima, tako da možete uživati ​​u iznimnoj kvaliteti vožnje. Kako bismo osigurali brzu jamstvenu i izvanjamstvenu uslugu za romobile, osiguravamo da imamo SVE rezervne dijelove za ove električne romobile na licu mjesta.
 3.  Modeli romobila prilagođeni su potrebama svakog vozača. Svatko će pronaći odgovarajući električni TEVERUN romobil: TEVERUN BLADE MINI i TEVERUN BLADE MINI PRO
 4.  Službeni jamstveni i postjamstveni servis – dijelova nikada neće nedostajati, a električni romobili bit će servisirani izuzetno brzo. CityCoco tim može ponuditi sve potrebne dijelove za TEVERUN i mnoge druge marke električnih romobila. Vjerojatno smo jedini dobavljači i prodavači električnih romobila u RH koji imaju vlastiti servis s najvišom razinom kvalificiranosti majstora i dugogodišnjim iskustvom .
 5. Ekskluzivni paketi – romobili TEVERUN BLADE MINI iz naše ponude proizvode se prema posebnoj narudžbi CityCoco tima. Samo u našem paketu pronaći ćete: • Snažniji motor od 800W (standardno 500W) • Veću bateriju – 15,6Ah (standardno 10Ah) • Snažniji 25A kontroler (standardno 22A) • I mnoge druge prednosti

  – snažan, kompaktan i moderan. Putujte gradskim i seoskim cestama i prevozite ove električne romobile s iznimnom lakoćom. Birajte između verzije s jednim ili dva motora i različitih veličina baterija. TEVERUN FIGHTER 11 i TEVERUN FIGHTER 11+ – ovi snažni roobili  omogućit će vam da uživate u njihovoj impresivnoj snazi ​​uz vrlo visoku razinu udobnosti vožnje. Sve ove sjajne značajke čine veliku prednost u usporedbi usporedbi s drugim romobilima ove snage.

TEVERUN FIGHTER SUPREME je perjanica električnih romobila TEVERUN. Najmoćniji. Najbrži. Najudobniji. Najvećeg dometa. Entuzijasti i ljubitelji električnih romobila bit će iznenađeni isprobavanjem ovog nevjerojatnog električnog romobila TEVERUN. 

 

TEVERUN romobili i njihova ambalaža posjeduju sve potrebne dokumente i ateste:

 • Upute na hrvatskom – pronaći ćete ih u kutiji svakog TEVERUN električnog romobila.
 • CE certifikat, zadovoljava sigurnosne zahtjeve EU.
  Europski certificirani proizvod. Oznaka CE je izjava proizvođača proizvoda da proizvod i njegovo pakiranje ispunjavaju zahtjeve direktiva Europske komisije koje se na njega odnose.

NAPOMENA, domet svakog električnog vozila ovisi o opterećenju i čimbenicima okoline. 

SKU: BLADEMINI156 Kategorije: , , Oznake: , ,
Težina 30 kg

Na temelju 0 ocjena

0.0 prosječna
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Teverun Blade Mini električni romobil 1x800W, 15,6Ah”

Još nema recenzija.

Vaša košarica

close

Warning: Trying to access array offset on null in /home/pametna1/citycoco.hr/wp-content/themes/electro-child/functions.php on line 479

Warning: Trying to access array offset on null in /home/pametna1/citycoco.hr/wp-content/themes/electro-child/functions.php on line 479