PULSE 10 Dual električni romobil, 2x1200W motor, 60V 20Ah baterija

Pulse
Dostupnost:

Nema na zalihi


motor

motor

2x1200W

baterija

baterija

60V 20Ah

pogon

domet

do 80 km

5-14 sati

vrijeme punjenja

75 km/h

maksimalna brzina

Zoom Xtech

hidraulične kočnice

2x1200W motor
2x30A kontroler
60V 20Ah baterija
75kmh najveća brzina
Domet do 80km
2A punjač
Zoom Xtech semi-hidraulične kočnice
TUPDA 10×3 cestovne gume
Podesivi blatobrani
Podesivi amortizeri
Stup upravljača podesiv po visini
Sklopive ručke upravljača
Snažno prednje LED svjetlo
Elektronska truba
Stražnje štop svjetlo + žmigavci
Bočna LED svjetla

12.900,00 kn 1.712,12 €

Nema na zalihi

1. Motori 2x1200W

Snažni dvostruki motori snage 1200 W s velikim okretnim momentom zaista će vam podići puls svaki put kad pritisnete gas! Ubrzanje je suludo, a ako se usudite pokušati, može vas povesti i brže od 75 km / h! U većini slučajeva okretni moment je važniji od brzine, a vjerujte nam, Pulse 10 Dual imat će dovoljno snage i okretnog momenta da vas poveze uz najstrmije uspone!

2. Kontroleri 2x30A

Nešto mora pokretati ove lude motore. Zato smo Pulse 10 Dual opremili s dva moćna 30A kontrolera koji će pružiti dovoljno snage da poželite vrištati svaki put kad pritisnete gas!

3. Baterija: 60V 20Ah

Da biste osigurali dovoljno struje za svoju adrenalinsku vožnju, Pulse 10 Dual ima veliku bateriju od 60V i 20Ah. Pružit će dovoljno struje i snage za nevjerojatnu brzinu i vrlo velik domet (i do 70km).

4. Kočnice: Zoom X-Tech HB-100 semi-hidraulika

Što brže vozi, to bolje mora kočiti! Da bi se mogao sigurno zaustaviti, PULSE 10 DUAL ima poluhidraulične kočnice Zoom Xtech HB-100 na oba kotača. Zoom će pružiti vrlo glatko kočenje i za trenutak zaustaviti romobil. Ako želite više, možete ga nadograditi bilo kojim hidrauličnim kočnicama.

5. Gume: TUOVT 80/65-6

Kako bismo na podlogu prenijeli silu koju ova zvijer od romobila može proizvesti, opremili smo ga najboljim gumama na tržištu. TUOVT 80 / 65-6 ili 10 × 3, kako god vam se sviđa, vrlo je čvrsta guma, dovoljno široka da ima dobro prianjanje u svim načinima vožnje, ne pretvrda, ne premekana i vrlo otporna na probijanje u usporedbi s drugim sličnim gumama.

6. Amortizeri: Opružni 165mm

Kako bi vožnja bila uglađena i ugodna, Pulse ima dvostruki opružni ovjes. Svaki od njih može se prilagoditi vašoj težini ili načinu vožnje. Ako želite više, ne brinite! Ovaj ovjes možete zamijeniti s bilo kojim drugim opružnim, hidrauličnim, zračnim ili hibridnim ovjesom dužine 165 mm.

7. Blatobrani: Čvrsti, podesivi

Kako bi zadržao vodu, blato, prašinu i svu drugu prljavštinu dalje od sebe, Pulse ima dva jaka plastična blatobrana s metalnim držačima koji se mogu prilagoditi u bilo kojem položaju koji smatrate učinkovitim. Vrlo su stabilni i kruti pa se definitivno neće klimati, stvarati buku ili lomiti na neravnim cestama.

8. Prednja svjetla: LED

Za izvrsnu vidljivost u noćnim uvjetima vožnje, Pulse je opremljen snažnim prednjim LED svjetlom koje će osvjetljavati više od 40 metara ceste. Svakako ćete biti viđeni u prometu, ali ako mislite da vas netko ne vidi, ne zaboravite da imate vrlo glasnu elektroničku trubu ugrađenu u prednje svjetlo.

9. Stražnja svjetla: LED

U off road vožnji nije toliko bitno, ali u gradskom prometu lijepo je dati ljudima signal kad odlučite skrenuti ili stati. Zato Pulse ima stražnje LED pokazivače smjera, svjetla za vožnju i štop svjetla. Sa  svim svjetlima i sirenom jednostavno možete upravljati s nadzorne ploče na upravljaču.

10. Bočna svjetla: LED

Nije nešto bez čega ne možemo voziti, ali nas veseli! Zelena LED bočna svjetla noću izgledaju opako, ali također povećavaju vidljivost u prometu. Definitivno ćete ih držati upaljenim većinu vremena. Ako ste stvarno strastveni prema svjetlima, zelenu LED traku možete promijeniti u RBG traku s daljinskim upravljačem kako biste promijenili način rada i boju.

11. Stup upravljača: Podesiv po visini

Bez obzira na to koliko ste visoki, možete podesiti visinu PULSE upravljača kako god vam odgovara. Osim toga ovaj stup upravljača izgleda bolje od fiksnog i jači je. Mnoge fiksni stupovi upravljača koje možete vidjeti na drugim romobilima imaju otvor za kabele na dnu, što ih oslabljuje.

12. Preklopna kopča: Dvostruka, pojačana

Mi brinemo o vašoj sigurnosti! Zato svi PULSE romobili imaju vrlo jaku i debelu, dvostruku preklopnu kopču. To će osigurati da se stup upravljača nikada ne olabavi. Također postoji mogućnost umetanja vijka za zaključavanje stupa upravljača unutar preklopne kopče kako bi upravljač bilo još stabilniji i sigurniji.

13. Oslonac za nogu

Ispravan položaj tijela i dobro prianjanje na poglodu tijekom vožnje vrlo su važni za sigurnost. Da bismo bili stabilni na romobilu, napravili smo dovoljno širok oslonac za noge i pokrili ga protukliznim materijalom. To će spriječiti slučajno klizanje i omogučit će da se “povežete” sa svojim romobilom. Tu je i vrlo koristan rukohvat ukoliko trebate nositi svoj romobil.

SKU: PULSE10D Kategorije: , , Oznake: ,
Težina 38 kg
Dimenzije 140 × 35 × 60 cm
Proizvođač

Pulse

Snaga motora

2x1200W

Snaga kontrolera

2x30A

Napon baterije

60 V

Kapacitet baterije

20 Ah

Maksimalna brzina

75 Kmh

Domet

40-80 km

Punjač

2A

Kočnice

Elektronska (EABS), Semi-hidraulika, Zoom Xtech

Punjenje

8-10 h

Gume

Pneumatik, TUPDA 10×3

Veličina kotača

10"

Masa

36 Kg

Nosivost

125 kg

12 mjeseci na sve komponente

Na temelju 0 ocjena

0.0 prosječna
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti komentar “PULSE 10 Dual električni romobil, 2x1200W motor, 60V 20Ah baterija”

Još nema recenzija.

Korisničke upute - Hrvatski

Korisničke upute - Hrvatski

User manual - English

User manual - English

Vaša košarica

close