-11%

Električni bicikl RKS XT-1 250W 7,8 Ah

RKS
Dostupnost:

Nema na zalihi


Dostupan samo u bijeloj boji

Motor: RKS 36V 250W
Baterija: Tianneng 36V 7,8 Ah
Stupnjevi pomoći motora: 5
Prijenos: Shimano 6 brzina
Brzina: 25 km/h
Domet: 35-45 km
Punjenje: 4-6 sati
Masa: 23 kg
Gume/Felge: 26″ Kenda / Aluminij
Nosivost: 123 kg
Stražnji prtljažnik: da
Košara za stvari: da
Svjetlo: da
Truba: da

5.999,00 kn 6.760,00 kn

Nema na zalihi

Električni bicikl RKS XT-1

Električni bicikl RKS XT-1 je je električna izvedba klasičnog gradskog bicikla. Svojim dizajnom najviše odgovara ženama.
Električni bicikli suvremeno su rješenje za gradske gužve.

RKS XT-1 osmišljen za lakšu gradsku vožnju zahvaljujući električnom pogonu. S laganim aluminijskim okvirom, udobnom geometrijom i čitavim nizom udobnih sadržaja učinit će vašu vožnju lakšom kroz gradske gužve, ekonomičan put na posao te ugodnu rekreaciju nakon posla. Kotači od 26 inča osiguravaju brzu i ne ometanu vožnju i po manje kvalitetnoj površini. Display pokazuje aktualnu brzinu, km, stanje baterije i druge važne informacije. Iznimno je lagan i ugodan za vožnju i bez pomoći motora zahvaljujući Shimano prijenosu sa 6 brzina.

elektricni bicikl RKS XT-1 banner

 

RKS XT-1 električni bicikl pravo je olakšanje za kretanje gradom. Izbjegnite prometne gužve i traženje parkirnog mjesta. Ne uzrujavajte se oko visoke cijene goriva i potrošenog vremena u prometnom kolapsu. Uživajte u lagodnoj ekološkoj vožnji.

Spušteni okvir olakšava sjedanje na bicikl i silaženje s bicikla. Njegova konstrukcija mu daje veliku čvrstoću i smanjuje pojavu vibracija.
Dimenzije okvira namijenjene su osobama visine od 1,60 do 1,90 m.

Motor / baterija

U stražnjem kotaču nalazi se motor nove generacije bez četkica, snage 250W (sukladans  europskom normom). Okretni moment: 26 Nm.
Maksimalna brzina kretanja uz pomoć motora limitrana je na 25 km/h.

Litij-ionska baterija 7,8 Ah. Vijek trajanja baterije je otprilike 1000 ciklusa punjenja, nakon toga će polako početi slabjeti. U realnosti to najčešće bude 3-5 godina korištenja.
Baterija se može nadopunjavati i nije ju potrebno prazniti do kraja. Radi što veće praktičnosti, bateriju možete puniti na biciklu ili ju skinuti i puniti odvojeno u vašem domu.
Punjač dolazi u paketu s biciklom, a baterija se puni na klasičnoj kućnoj 220V utičnici. Zahvaljujući tome, bateriju možete nadopuniti gotovo svugdje. Na poslu, u kafiću…

Motor ima 5 stupnjeva pomoći (pedelec sustav) koji se kontrolira i podešava na LED zaslonu na upravljaču električnog bicikla.

 

 

elektricni bicikl RKS XT-1 banner details (1)

Upravljač/sjedalo

Sjedalo je anatomski oblikovano i podešava se po visini vozača. Visina upravljača je fiksna, nagib upravljača se može podesiti.

Domet

Deklarirani domet je 35-45 km, se s lakoćom povećava zahvaljujući nadopunjavanju baterije i brzom punjenju, što je i više nego dovoljno za dnevne potrebe većine korisnika.

Važno je napomenuti da prilikom vožnje s isključenom pomoći motora, sam motor ne stvara nikakav otpor.
Ukoliko Vam se dogodi da ispraznite bateriju do kraja, do svog odredišta ćete bez problema stići pedalirajući.

*Domet može varirati s obzirom na teren, način vožnje i masu vozača.

Dodaci i oprema

Učinite svoje gradske vožnje ugodnijima. Bicikl je opremljen ugrađenim nosačem tereta s dodatkom za torbe, blatobranima, prednjom košarom sa gornjom zaštitom za stvari, kućištem za lanac, čvrstom aluminijskom nogarom posebno dizajniranom za težinu električnih bicikla, trubom  naravno, punjačem.  Za dodatnu sigurnos na prednjem blatobranu je ugrađeno i LED svjetlo. LED svjetlo omogućuje vidljivost na 30 m sprijeda. Svjetlom se upravlja na upravljaču pomoću LCD displaya.

Cjelokupnu ponudu električnih bicikala pogledajte ovdje.

Navedeni model moguće je isprobati u našoj CityCoco trgovini, Sisačka 16, Velika Gorica

Težina26 kg
Proizvođač

RKS

Model

XT-1

12 mjeseci

Na temelju 0 ocjena

0.0 prosječna
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Električni bicikl RKS XT-1 250W 7,8 Ah”

Još nema recenzija.

Možda će vam se također svidjeti…

Vaša košarica

close