CityCoco CP 3.0 električni skuter na tri kotača – tricikl

CityCoco

Ovo vozilo podliježe registraciji, a za izradu dokumentacije potrebe za registraciju potrebni su nam Vaši podaci: Ime, prezime, adresa i OIB. Također, s obzirom na veličinu proizvoda, za izračun točnog iznosa i metode dostave potrebna nam je adresa za dostavu. Kliknite na gornji gumb kako bi zatražili ponudu i ostavili nam sve potrebne podatke. Povratno ćemo vam se javiti sa svim informacijama u najkraćem mogućem roku.

 

Moguće boje: žuta, narančasta, plava, crvena, crna.

Za dostupnost potrebno poslati upit na: info@l-trade.hr

Kategorija: L2e-P moped na tri kotača za prijevoz putnika
Snaga motora: 2000W
Baterija: 1 x 20 Ah ili 2×20 Ah 60V
Brzina: 45kmh limitirano
Domet: 40-50 km / 80-100 km
Nosivost: 200 kg
Kut uspona: 22°
Vrijeme punjenja: 6 h po bateriji
Kočnice: disk
Prednja suspenzija: da
Stražnja suspenzija: da
Retrovizori: da
Svjetla, žmigavci: da
Truba: da

15.900,00 kn 2.110,29 €

Dostava se obračunava u košarici

CityCoco CC 3.0 električni skuter – jedan od najnovijih modela CityCoco električnih skutera.

CityCoco CC 3.0 električni skuter na tri kotača, urbanog dizajna, sa prepoznatljivim širokim gumama. Izuzetno atraktivnog i uočljivog izgleda.

Rama dolazi u crnoj boji, dok blatobrani dolaze u 30ak kombinacija (sjajni, mat, s efektom).
Dolazi u verziji s dva sjedala, naslonom i nogarama za suvozača.

Jeste li znali da CityCoco električni skuteri imaju sigurnosni senzor na nogari (koji gasi motor) kako bi se spriječile nenamjerne nesreće kada je motor parkiran dok je upaljen?

Ekološka vozila

Za razliku od benzinskih skutera, CityCoco CC 3.0 električni skuter ne zagađuje okoliš ispušnim plinovima niti stvara buku. Troškovi korištenja su gotovo zanemarivi. Vožnja je izuzetno povoljna, 100km vožnje električnog skutera iznosi otprilike jednu kunu. Svakako je bitno za napomenuti kako gotovo nema troškova servisa. Ukoliko mehanički ne oštetite svoj skuter preostaje vam samo da napunite baterije i provjerite jesu li svi vijci dotegnuti. Nakon povećeg broja kilometara preporučuje se promjeniti kočione pločice i disk. Gume su iznimno izdržljive, a bitno je održavati dobar tlak u njima.

Sve više korisnika bira ekonomični i praktičan način prijevoza uz veliku autonomiju koja ovisno o modelu iznosi čak do 100 km s jednim punjenjem, koje će vas koštati manje od dvije kune.

Punjenje CityCoco CC 3.0  električnih skutera je jednostavno i praktično jer vam je potrebna samo obična “kućna” utičnica 220V, što znači da ga možete puniti doslovno bilo gdje. Dodatna prednost je svakako i lako dostupna i izmjenjiva baterija, koja vam daje dvije mogućnosti, puniti ju u sklopu električnog skutera ili mimo njega u toplini vašeg doma.

Motor/baterija

CityCoco CC 3.0 električni skuter odlikuje i jači motor, snage 2000W, bez četkica. Ugrađen između dva stražnja kotača s prijenosom.
Baterija veličine 20 Ah se nalazi ispod sjedala, lako je dostupna. Moguće ju je puniti dok je na vozilu ili ju skinuti i puniti u kući/stanu.

U slučaju potrebe za većim dometom, postoji mogućnost ugradnje u podnožje još jedne litij-ionske baterije od 20Ah čime se dupla domet s jednim punjenjem.
Baterije su deklarirane sa 800-1000 ciklusa punjena.

Domet/brzina CityCoco električnog skutera

Motor snage bez četkica snage 2000W,  postiže brzinu od 45 km/h (limitirano) , te s jednom baterijom od 20Ah možete napraviti 40-50 km/h.
Ugradnjom dodatne baterije možete dosegnuti 80-100 km.

*Domet koji proizvođač navodi testiran je s vozačem od 70kg, pri brzini od 25 km/h, na ravnoj asfaltiranoj podlozi, gumama napumpanim na 2 bara, pri temperaturi od cca 20°. 

Svjetlosna signalizacija

CityCoco CC 3.0 električni skuter ima svu potrebnu svjetlosnu LED signalizaciju (pozicija, prednje i stražnje svjetlo, štop svjetlo te pokazivači smjera).
Novi moderniji LED display

Registracija

CityCoco CC 3.0 električni skuter  je nužno registrirati, za upravljanje njima treba imati vozačku dozvolu “AM” kategorije.
Vozač kojem je izdana vozačka dozvola kategorije A1, A2, A, B, C1, C, D1, D i H ima pravo upravljati mopedom.
Svi električni skuteri iz našeg asortimana imaju EEC certifikat i homologacija je uključena u cijenu vozila!

Dodatna oprema za CityCoco CC 3.0 električne skutere

Torbice i bisage za stvari.
Ugradnja dodatne baterije u pod, čime se dupla domet.

Garancija 12 mjeseci!
Ostale modele električnih skutera iz naše ponude pogledajte ovdje!
Sve rezervne djelove za CityCoco električne skutere možete naručiti ovdje ili pronaći u našoj CityCoco trgovini, Sisačka 16, Velika Gorica.

Težina 180 kg
Proizvođač

CityCoco

Model

CP 3.0

Na temelju 0 ocjena

0.0 prosječna
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti komentar “CityCoco CP 3.0 električni skuter na tri kotača – tricikl”

Još nema recenzija.

Možda će vam se također svidjeti…

Vaša košarica

close