Michael Blast električni bicikl
Michael Blast  – 100% Australskog dizajna i 100% užitka!
Australski # 1 Vintage Inspirirani električni bicikl …
Michael Blast Greaser
Michael Blast GREASER, Vintage Električni bicikl dobio je prestižnu nagradu Good Design Award pobjednika u kategoriji Dizajn proizvoda kao priznanje za izvanredan dizajn i inovaciju.

Godišnje nagrade Good Design Awards su najprestižnije australske međunarodne nagrade za dizajn i inovacije s ponosnom poviješću koja datira iz 1958. godine. osmišljavanje i nagrađivanje novih područja dizajnerske strategije, društvenog utjecaja i dizajna poduzetništva.
Električni bicikl
Električni bicikl je definiran Zakonom o sigurnosti prometa na cestama kao vozilo koje ima najmanje dva kotača i koje se pokreće isključivo snagom vozača ili koje je opremljeno pedalama i pomoćnim (električnim) motorom čija najveća trajna snaga nije veća od 0,25 kW i koja se progresivno smanjuje do nule kad brzina dostigne 25 km/h, ili prije, ako vozač prestane pokretati pedale.
Bez registracije
Električni bicikl nije potrebno registrirati niti je za njega potrebna prometna dozvola. Isto vrijedi i za električni romobil. Elektromotor na biciklu i romobilu služi kao potpora prilikom vožnje i s njima nije moguće postići brzinu iznad 25 km/h. Za električni bicikl vrijede ista pravila kao i za obični – vožnja po označenim trakama ako postoje, te svakako kaciga na glavi i oprez u prometu.
Servis
Električni bicikl kupljen kod nas imaj osiguran servis. To se odnosi i na nabavljanje rezervnih djelova, dodataka, novih baterija, punjača, kada i AKO bude potrebno.

Michael Blast –  Greaser & Vacay spare parts / accessories

Prikazujemo 1–30 od 59 rezultata

Vaša košarica

close